Основните фактори, които определят качеството и цената на Алуминиева плоча плоча

- Sep 11, 2017 -

Алуминиеви материали за тавана са алуминиева сплав, може да има не чист алуминий. Но поради различните сплав съдържание, причинени от механичните свойства на алуминиева сплав е различно, текущата домашни употребата на вариола материали за алуминиева сплав е разделена на пет степени:

Първи клас: алуминиево-магнезиева сплав, също съдържа част от манган, най-голямото предимство на материала е добър антиоксидант капацитет и тъй като съдържанието на манган, така че имат определена сила и твърдост, е идеален материал за едра шарка. Китай на югозапад фабрика за алуминий алуминий обработка на изпълнение на най-стабилен.

Втори клас: Сплави алуминий-манган, материалната сила и твърдост малко по-добре от алуминиево-магнезиева сплав. Но капацитетът на антиоксидант е малко по-ниска от алуминиево-магнезиева сплав. Като двете страни се извършват защитни лечение, основно да реши неговият антиоксидантен капацитет не е толкова добър, колкото недостатъците на алуминиево-магнезиева сплав, вътрешните Ruimin алуминиев алуминиева преработка изпълнението на най-стабилен.

Трети клас: алуминиева сплав, сплавта на манган, магнезий съдържание по-малко. Така че нейната здравина и твърдост, са значително по-ниски от алуминиево-магнезиева сплав и сплави алуминий-манган (но цената му е скъпо). Поради своята мек лесно се обработва, толкова дълго, колкото определена дебелина, основния да отговарят на най-основните равнинност