Нанчан Xili център модерна бизнес сграда

- Aug 20, 2018 -


xili-centre-architecture.jpg


Нанчан xili център, разположен на централната ос на Крайдунавския КБР в основата на chaoyang Сити, е непосредствено до ganjiang река на запад, пред кулата honggu плаж център света небостъргач през река и в близост до chaoyang мост, разположен в " мост кула"на моста, с градски отговорността на представляващи бизнес района на binjiang и създаване на шлюза забележителност на chaoyang нов град. Като нов повратна точка той наследява градски контекст на Нанчанг и води бъдещето на Нанчан.


xili-centre-business-building.jpg


Забележителност архитектура, като забележителност възел на пространство и визуално магнит на града, трябва да бъде смирен и приятелски достатъчно на града и околната среда и интегрира с града биологично и живеят в хармония при преследването на върхови постижения. Стои на брега на ganjiang река, нови търговски забележителност на Нанчанг--Нанчан xinli център, tianhua процес на цяло дизайн, демонстрира естетическата стойност на отличен дизайн и ориенталски мъдрост и представя на външния вид и функция на забележителност и контекст, архитектура и град, форма и функция.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Нанчан xili център кула директно разтоварване, няма място за пола. Дизайнът на долната част на сградата взема предвид цялостното оформление и височина на сградата. Триизмерна извити проливен дъжд Пенг съизмерими с обема на кулата на 200 м, обхващащи над 80 м, 13 м най-високата си точка и 6m в най-ниската си точка, изглежда като пърхащи панделка от земята и е много динамичен, повтаряйки изгрева на кулата and създаване на динамичен долния пространство.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


За да се постигне ефекта на една колонада, структурните дизайнер използвани две малки стоманени колони за ефекта от една колона. Според на оптимална разредка ефект са приети 6 групи от колона план. За да се постигне ефекта на короните повърхността и постепенна промяна на размер на раздел, структурните дизайнер използва формата на вътрешен скелет да извършват гредата първо а след това да извършват плаката извън снопа, които перфектно реализира ефекта на "въздух поред".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Проливен дъжд балдахина се издига постепенно от повърхността, и извити покрив става идеалния преход между сградата и земята, с динамичната сила, съответстваща на фасадата и ландшафта. Проливен дъжд балдахина решава на функционалните изисквания на вход и изход и също така осигурява безпрепятствено огъня пръстен. В същото време той интегрира дренаж и осветление в възел дизайн. Опростена форма има добра проводимост, които ехото на динамичната сила на обмен на пръстен около нея. Нанчан xinli център партер пространство съчетана с Ландшафтен дизайн, показващ приятелско отворен отношение към града