Висок профил и елегантно-вътрешен стадион завеса стена алуминиеви панел проект

- Dec 13, 2017 -

Този стадион се намира в Калифорния, наречен "Робъртс павилион"    новоизграден закрит стадион Колеж по либерални изкуства в Калифорния. Робъртс павилион използва PVDF алуминиева завеса стена панел за външна украса, целият външен вид е благороден и ярък, привличат много хора имат импулс да посетите и да се насладите на този външен вид. Екранът от флуоровъглероден алуминиев алуминиев панел за външен монтаж е снабден с устойчивост на атмосферни влияния, съпротивлението на атмосферните влияния може да достигне до 30 години и да запази цвета си да не избледнява.


5.jpg


Робъртс павилион също е изключително блестящ и бляскав през нощта. В наши дни PVDF алуминиеви завеси за стена на стената постепенно се прилага към Wanda, Wal-mart и други големи музейни, търговски мол проекти.


1.jpg4.jpgЗалата за отдих Roberts Pavilion използва алуминиеви панели за пиене като таванна декорация, алуминиевият панел за меден панел Таванът може да има ефект на звукоизолация, той е най-висок строителен материал за приложение в интериора.

3.jpg


Но Робъртс павилион фитнес зона е по-нисък ключ, използвайте Wood Grain алуминиеви профили Таван , от една страна, засили въздушния поток на пространството, но също така увеличи гъвкавостта на интериорен дизайн и декоративни за прилагане на алуминиева правоъгълна тръба .


2.jpg