Виждали ли сте алуминиеви прегради таван, сглобен в кръг?

- Dec 12, 2017 -

Сега алуминиеви прегради Таванните материали в областта на архитектурната декорация са широко използвани, повечето от тях са облицовани под формата на таванно табло на тавана. В действителност, Алуминиеви Бафъри Таван могат да бъдат персонализирани в много форма, различни декорация, декоративен ефект ще бъде различен.


案例图片1.jpg


Алуминиеви прегради Таванът във визуалния ефект създава впечатлението, че е квадрат, но след смелия дизайн на дизайнера, алуминиевите преградни тавани се сглобяват с кръгла форма, давайки различен визуален израз. Алуминиев дефлектор за дървени зърна Таван с висящ полилей и украса с мастило, дават на старинни топло и комфортно. Малкият алуминиев преграден таван може да бъде преработен в много различни форми, извити, вълнообразни и т.н., могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиентите на разнообразни форми, за да отговарят на вашите причудливост.


案例图片2.jpg

 

Bahe строителни материали Производител дългосрочен фокус върху разнообразие от производство на алуминиеви eiling, за производство на алуминиеви бамполни тавани 500000 метра на месец, вие сте добре дошли да се допитаме.