Национален дворец Дачанг - Класическите елементи от алуминиеви дърворезби

- Dec 05, 2017 -

Националният дворец Даханг се учи от местната архитектурна култура и същността на изграждането на различни етнически групи в Китай, съчетани с традиционната култура и съвременните архитектурни техники, създават културната визитка на страната.


5.jpg


Водните системи на Dachang National Palace разделят сградата и околния обект. Който образува културен остров, Цялостната форма означава "Ориенталска перла", а основната сграда е точно като сливане на перлата с китайската култура, мозайка в тази плодородна почва. Основната сграда е преливаща и светла струя. Архитектурното моделиране е кратко, великолепно, отразяващо китайската нация, включващо иновациите и самоусъвършенстващите се основни ценности. В сградата около колонадовото пространство символизират 56 национално единство и общ просперитет.


1.jpg


4.jpg


Формата на външния кръг и вътрешния кръг са специални, дупките на масива постепенно се намаляват от дъното до върха и накрая сливането на архитектурните техники символизира цветната национална култура в тази смес, означава единството на всички етнически групи и общото хвърляне на светло бъдеще.


2.jpg


3.jpg


Панел за облицовка на алуминиеви дъски е форма на артистичен израз за алуминиеви панели за завеси , а алуминиевият панел е купен от разнообразни артистични модели, а не само декоративен ефект и може да отразява различни сгради от името на културата.