[Art Hollow Aluminum Panel] За сградата, за да добавите артистични елементи

- Dec 07, 2017 -

Благодарение на творческия дизайн на дизайнера, производителите на алуминиеви панели Bahe могат отново да създадат такава уникална алуминиева панелна арт кутия . Неправилно издълбани шарки, изразяват дизайнерския ефект, за да се създаде уникална и новаторска за сградата сграда.

 

art hollow aluminum panel


Bahe Art Hollow алуминиев панел е машина за щанцоване CNC изрязана от алуминиеви панелни продукти, CNC перфоратор избира внесена немска марка TRUMPF оборудване, просто въведете CAD дизайн, той ще се програмира на машината NC punch. CNC машина за щанцоване с инструкциите на програмата за дърворезба, машината автоматично се движи, изрязва, изрязва дизайнерските нужди от стила на шаблона, полира от устата на излишния ръб на трън, а след това след обработката с пръскане на повърхността, за да получи перфектен изкуствен кух алуминиев панел.

 

art hollow aluminum panel


Тази партида от алуминиев панел "Art Hollow" е предназначена за една от нашите интериорни проекти за проектиране на изложбена зала в Индия, използвани в декорацията на интериора, с нетърпение очакваме ефекта след инсталацията.