Мол външна стена алуминиева облицовка система

Мол външна стена алуминиева облицовка система

Повърхностна обработка: Покритие PVDF
Покрития марка: PPG, Akzo Nobel
Материал: Алуминий, алуминиева сплав
MOQ: 200 кв.м
Клауза за доставка: FOB, CIF

Информация за продукта

Като форма на завеса стена завеса стена алуминиеви фурнир се използва главно за оцветяване на стената и не осветление стени вместо мозайка и общи пясъкоструйни стени. С нейната светлина тегло, висока твърдост, устойчивост на атмосферни влияния и корозия; Тя може да бъде преработен в различни сложни фигури като самолет, arc повърхност и сфера, с богат цвят повърхностна обработка, лесен монтаж и строителство, удобно почистване and поддръжка и отлично околната среда защита и пожарна защита функции. Поради действието на различни товари на високи сгради през цялото време, особено силен вятър налягането мозайка е лесно да падне, и на завеса стена материал със слаби твърдост ще бъдат деформирани поради голямото ветрово налягане.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgЗавеса стена алуминиеви фурнир е подходяща за декорация на старши офис сграда, офис, търговски площад, коридор, летище, гара, фабрична сграда, болница, клуб, банкови, търговски център, изложбена зала и др.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ                                                                                                     


1. Защо да изберете BAHE?

а) с 8 години опит в производството на сертифицирани алуминиеви продукти (облицовка пана за стени и тавана плочки) за повече от 30 страни & региони със Сингапур е наш основен пазар.

б) предоставяне на широка гама от алуминиеви продуктова серия с добро качество и най-конкурентна цена.

c) предлага добре опаковане & експедиране предложение, за да се избегнат ненужни проблеми.

г) като професионален, положителни & отзивчив търговски екип да осигури надеждна услуга. Можете да имате нашите неизпълнени следгаранционен сервиз в по всяко време.

д) BAHE винаги поддържа строг стандарт за качеството на продукта с добра репутация. Ние гарантираме нашия клиент, че само надеждни качество продукт е предоставена.


2. наличните дебелина и размери?

Общата дебелина на алуминиева облицовка завеса стена панел са 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 мм и 4.0 mm.

Редовното размери на алуминиеви обшивки панел размер е 1220 * 2440 мм, ширина гама е 900 ~ 1500 mm, дължина диапазон е 1800 ~ 4000 мм, това е достатъчно гъвкава, за да се направят някакви форми според магазин-рисунка.


3. Какъв е вашият продукт гаранция?

Ние предлагаме 15 години гаранция на структурата, както и PPG марка покритие PVDF повърхност завърши.


Запитване