Покривни обшивки за стрехи PVDF покритие алуминиев панел

Покривни обшивки за стрехи PVDF покритие алуминиев панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-3.0 mm

Повърхностна обработка: PVDF покритие

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Проектиране и декорация на сградата покривни обшивки за стрехи, с времето развитие, особено модерни висок клас сгради на покривната обшивка за стрехи част, покривни обшивки за стрехи PVDF покритие алуминиев панел е бил широко използван.

Покривни обшивки за стрехи PVDF покритие алуминиев панел е широко използване в вътрешна и външна декорация като си отлични метеорологични resistance、corrosion resistance、light тегло и лесно да инсталирате.

Покривни обшивки за стрехи PVDF покритие алуминиев панел функции: първо, той е лесен за инсталиране. Според декоративни нужди на повърхността на сградата PVDF покритие алуминиев панел, преработени в определен размер спецификации чрез заваряване, огъване и други технологии. Всички сложни геометрични моделиране може да се персонализира. Тя е стоманена конструкция, проста и удобна. Второ цветът е разнообразието и метеорологични способност. Тя може да направи цвят според съответния Pantone цвят ot въз основа на изискванията на дизайнера.

Покривни обшивки за стрехи PVDF покритие алуминиев панел пръскане процес: първо, чинията преди пръскане, повърхността на листа трябва да мине през масло обеззаразяване и химическа обработка да произвеждат хром филм, за увеличаване на покритие и метална повърхност сцепление и окисляване съпротива, тя е благоприятна за удължаване на paint полезен живот на мембраната.

Покривна обшивка за стрехи PVDF покритие алуминиев панел също е популярна в целия архитект и дизайнер с рециклируеми характер и не вреди на околната среда.


1、POP нитRoof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-1.jpg

2、ALUM скоба

3、Foam

4、aluminum облицовката

5、Self-подслушване винт

6、Sealant

7、Square стоманена тръба

8、Angle стомана

9、Set винтове

10、Expansion винт

Roof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpg IMG_3608.JPGIMG_3913.JPG   广州海印又一城.jpg12 我们的工厂2.jpg


15联系方式2.jpgЗапитване