PVDF покрит с алуминиева облицовка панел

PVDF покрит с алуминиева облицовка панел

Спецификация: персонализирани

Дебелина: обикновено 1.5-4.0mm

Повърхностна обработка: PVDF покритие

Суровина: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Гуандун Китай

Информация за продукта

PVDF покрит с алуминиева облицовъчна плоскост е широко използван за отлична устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на корозия, светлина и красив външен вид, лесен монтаж и други предимства, стана нов метален декоративен материал за голяма интериорна и екстериорна декорация на сградата.

Панелът от PVDF покритие от алуминиева облицовка има изключителна защита на околната среда и неговата моделираща пластичност е незаменима за други строителни материали, търсени от архитектите.

PVDF покрит с алуминиева облицовъчна плоскост се използва за разнообразни архитектурни стени, фасада на лобито, козирка, колони, повдигнати коридори, пешеходен мост и други части от декорацията.

Има много s Отлично изпълнение на PVDF покритие Алуминиева облицовка панел

1, флуоровъглерод Алуминиева облицовка Повърхностното покритие на панелите е с отлична устойчивост на атмосферни влияния и анти-ултравиолетови свойства, трайни и стабилни цветове, не е лесно да избледняват.

2, киселинни и алкални характеристики, могат да издържат на суровата среда на вятъра и слънцето.

3, има добра адхезия, висока якост, устойчивост на удар, силна устойчивост на замърсяване, гладко покритие, лесна за почистване.

4, Той е с богати цветове, светли и красиви, добра текстура. Има монохромни бои, метални бои, можете да увеличите максимално изискванията на клиентите.

Комбинацията от PVDF смола и неорганични цветове може да издържи повече от 10 години. Тя отговаря на цветовите изисквания на съвременната конструктивна нужда. Той също така е популярен в целия архитект и дизайнер с рециклируем характер и не уврежда околната среда.


1, Поп нит PVDF покрит с алуминиева облицовка панел-1.jpg

2, Алуминиева скоба

3, Пяна

4, Панел за алуминиева облицовка

5, Самонарязващ винт

6, Уплътнител

7, квадратна стоманена тръба

8, Ъглова стомана

9, Закрепете винтове

10, Разширяващ винт


PVDF покрит с алуминиева облицовка панел-2.jpg


3.jpgIMG_3922.JPG

IMG_3925.JPGQQ图片20150907094148.jpg梅州客都汇 (16).JPG
16 Свържете се с нас 3.jpgЗапитване