Мраморен ефект алуминиева облицовка панел

Мраморен ефект алуминиева облицовка панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-3.0 mm

Повърхностна обработка: мрамор ефект лечение

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Камък модел алуминиев панел с мраморни материали има вода невъзприемчивостта и корозия устойчивост на различни химически разтворители. Тя има висока огнеустойчивост, така че пожар няма да произвежда токсични газове, когато то се изгаря. Мраморен ефект алуминий облицовъчни панели структурни е стабилно, самостоятелно почистване е силна и има цвят диверсификация.

Камък модел алуминиев панел продукти повърхността камък модел проби е съвсем реална, тя има богата текстура камък, ефектът е по-реалистичен. И има много повърхностни каменни модели, можете да изберете стила ви харесва в съществуващите редове от камък или предоставите нови образци на модел за създаване на по-красив стил. Блясък на повърхността му е висока, гладка дъска не петна масло, лесни за почистване.

Мраморен ефект алуминий облицовъчни панели е водоустойчивост и устойчивост на корозия на всеки химически разтворител. Тя няма да се появи отровен газ като противопожарни характер. Това е мъдро използва поради висока стабилност, самопочистващи характер и различни цветове. Сравняване на истински мрамор камък, мрамор ефект алуминий облицовъчни панели е повече моделиране и лесна инсталация както и с лека, добра твърдост, висока якост, добър пламък съпротива, отговарят на изискванията за пожарна и други характеристики. Все повече и повече дизайнер го сложи на първи избор.


1、POP нитMarble Effect Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、ALUM скоба

3、Foam

4、aluminum облицовката

5、Self-подслушване винт

6、Sealant

7、Square стоманена тръба

8、Angel sleel

9、Set винтове

10、Expansion винт


Marble Effect Aluminum Cladding Panel-2.jpg


仿石纹 (1).jpg 仿石纹 (2).jpg11 我们的工厂标题.jpgЗапитване