Неправилен панел за алуминиева облицовка

Неправилен панел за алуминиева облицовка

Спецификация: персонализирани

Дебелина: обикновено 2.0-3.5мм

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, PVDF покритие, термотрансферен печат, третиране с мраморен ефект

Суровина: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Гуандун Китай

Информация за продукта

Bahe се занимава с проучване и проектиране на панели за облицоване на неравномерен алуминий, за да отговори на изискванията за декорация на сградата. В комбинация с различни потребности от строителство, башета персонализира отлично оформените алуминиеви облицовъчни панелни изделия. Подобно на тези панели от неръждаема алуминиева облицовка, осветени са всички елементи за декорация на интериора и екстериора.

Неправилна алуминиева облицовка Стилът на панела е уникален, структурата е произволна и има различни форми. С интегрирането на съвременните декоративни елементи и голямото усещане за времето дизайн, тя е напълно отразена същността на неправилен алуминиев панел.

За нестандартни дизайн алуминиеви панели и обработка на алуминиев панел, се нуждае производителите имат голямо търсене, и изисква от производителя с висока техника на производство и съвременно оборудване. Bahe знае това и осъзнава важността на изграждането на професионален дизайнерски екип, за да създадем професионален екип за проектиране и да подкрепим внедрената машина за прецизно обработване, да подобрим специалната система за обработка на алуминиеви панели, осигурявайки комуникационна платформа. Съгласно творческия дизайн на дизайнера, дайте предварителни чертежи, които да се задълбочат, както и референтния модел. Поддържайте инструкциите за инсталиране, докато приключи приемането. Екстериорният панел за алуминиева облицовка се превърна в популярна модерна фасадна украса.


1, Pop rivt Неправилен алуминиев облицовъчен панел 1.jpg

2, Алуминиева скоба

3, Пяна

4, Панел за алуминиева облицовка

5, Самонарязващ винт

6, Уплътнител

7, квадратна стоманена тръба

8, Ъглова стомана

9, Закрепете винтове

10, Разширяващ винт


Неправилен алуминиев облицовъчен панел 2.jpg


IMG_1499.JPG友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg友谊商店国金店 (1).jpg11 我们 的 工厂 标题
Запитване