Кухи алуминиеви обшивки панел

Кухи алуминиеви обшивки панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-3.0 mm

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, PVDF покритие, термотрансферен печат, мраморен ефект лечение

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Кухи, алуминиеви обшивки панел е архитектурна форма на завеса стена алуминиев панел строителство, кухи вън на алуминиев панел в различни артистични модели, не само имат декоративен ефект, но също така може да отразяват различни сгради от името на култура.

Кухи вън завесата стенни панели трябва да алуминиев панел производителите имат висока интелигентност и висока прецизност CNC оборудване, както и необходимостта за професионален дизайн екип, по чертежите, програмиране, обработка, създаде перфектната изкуство кухи, алуминий панел продукти.

CNC обработващи и цифрово управление строителство е чрез използването CNC оборудване за обработка на материали, и цифрови строителството е "цифрова" и "строителство" концепция присаждане, започва да се предефинират оригинални архитектурни дискурс.

Кухи out завеса стена е под подкрепата на собствени дискурс система и цифрово управление оборудване за изграждане, се основава на "CNC обработка" и "CNC строителство"

Ние внасяме цифрово управление удар машина повикване TRUMPF. Той е пълен автоматичен панел побой ЦПУ щанцоване внесени от Германия. Всяка част от изкуство издълбани алуминиев панел са сред лица, то увеличава артистичните елементи за изграждане на украса. Тя се прилага за вътрешни и външни завеса стена декорация и окачени тавани. Става горещи тенденции за модерна декорация.


1、POP нитHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、ALUM скоба

3、Foam

4、aluminum облицовката

5、Self-подслушване винт

6、Sealant

7、Square стоманена тръба

8、Angle стомана

9、Set винтове

10、Expansion винт

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Запитване