Дърво зърно Парапет алуминиев панел

Дърво зърно Парапет алуминиев панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-3.0 mm

Повърхностна обработка: термотрансферен печат

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Стълбищни парапет е средство за транспортиране на пешеходците с транспортна лента. Материалите, използвани в пакета перило трябва да помисли за координация и безопасността на архитектурен проект. Често използвани на пазара материали са дърво зърно Парапет алуминиев панел и неръждаема стомана табела.  И Асансьор или стълбищни парапет е по-широко използвани.

Асансьор и парапет алуминиев панел предпочита нетипични алуминий облицовката и дърво зърно алуминиев панел продукти, чрез цвят мач, ескалатори и други части може да се свърже заедно, така че редовете закрит пространство изглежда непринуденост и почтеност.

Дърво зърно Парапет алуминиев панел използвани безпроблемна инсталация, системата на рамката е директно свързан с алуминиев панел, за да гарантира своята стабилност и ще бъде не лесно да падне и може да бъде проектирана да бъде различни лек танк, декоративен ефект е много добър. Дърво зърно алуминиев панел става нов материал за декорация на опазване на околната среда и в днешно време все повече и повече проекти се прилагат дърво зърно алуминиев панел в модерна декорация на открито и закрито.


1、Steel скобаWood grain Handrail Aluminum Panel-1.jpg


2、Expansion винт


3、Self-подслушване винт


4、Angel стомана


5、Countersunk нит


6、ALUM скоба


7、aluminum панел

Wood grain Handrail Aluminum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPG DSCN9651.JPG IMG_2774.JPG

IMG_2787.JPG  IMG_2788.JPG
15联系方式2.jpg


Запитване