Дърво зърно алуминиеви пана

Дърво зърно алуминиеви пана

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-3.0 mm

Повърхностна обработка: термотрансферен печат

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Гуандун Bahe строителни материали Co., Ltd е бил посветен иновациите като важен показател за развитието на фирмата. Ние въведат италиански дърво зърно трансфер на технология, експлоатиране и развитие различни личността на дърво зърно стена алуминиев панел продукти. Високостепенна разкошен модел, цвят текстура реалистични, твърди модел износване, търсенето на пазара за дърво зърно стена алуминиев панел и насърчаване на развитието на отрасъла.

Основната функция на дърво зърно алуминиева стена панел е декоративен ефект на сградата. Той може да защитава стената, подобряване на износоустойчивост на стената, трайност, удължаване на полезния живот на стената както и подобряване на използването на функцията на стената. Дървени зърно стена алуминиеви панели също може да подобри стената изолация и звукоизолация капацитет, подобряване на художествен ефект на сградата, разкрасяване на околната среда. Удобно инсталиране, може значително да съкрати продължителността на декорация на сградата.

Дърво зърно алуминиев панел става нов материал за декорация на опазване на околната среда и в днешно време все повече и повече проекти се прилагат дърво зърно алуминиев панел в модерна декорация на открито и закрито.


5 节点图标题.png

1、Steel скобаWood grain Aluminum Wall Panel-1.jpg


2、Expansion винт


3、Self-подслушване винт


4、Angel стомана


5、Countersunk нит


6、ALUM скоба


7、aluminum панел


Wood grain Aluminum Wall Panel-2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG  广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15联系方式2.jpg


Запитване