Дърво зърно алуминий тавана панел

Дърво зърно алуминий тавана панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-4.5 mm

Повърхностна обработка: термотрансферен печат

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Дърво зърно алуминиеви тавани панел излезе, който донесе докосване на ярки цветове за областта на декоративно-гарниращи архитектурни, показващи елегантен класически темперамент, нека хората имат близки чувство. Цвят на дърво зърно алуминий тавана панел е хубаво, ефектът е реалистично и с ясни текстура, в зрителната е достатъчно добър, за да съответства на масивна дървесина! В същото време тя може да се основава на действителните потребности на клиенти, от натъртвания, матирана и други ефекти, чувствам по-близо до масивно дърво.

Дърво зърно алуминий тавана панел е естествен и елегантен appearance、colorful и разнообразни шарки. Тя има много предимства от дървени материали. Като огъня доказателство, корозия, плесен доказателство, висока устойчивост и интензитет. Дърво зърно алуминиева таван на панел в теглото е светлина, също с характеристика на противопожарна устойчивост, устойчивост на влага и монтаж и поддръжка също е много проста, спестява много разходи за поддръжка.  Тя може да поддържа цвета последно за 10 ~ 15 години.

На Bahe в дърво зърно алуминий тавана панел чрез термотрансферен технологии, дърво зърно ще бъде отпечатан върху слой от покритие алуминиев панел повърхност. С отлично качество, реалистична текстура, силен модел износване, високо изветряне повърхностна обработка технология може да поддържа трайно светли.


1:Steel скобаWood grain Aluminum ceiling panel-1.jpg


2:Expansion винт


3:Self-подслушване винт


4:Angle стомана


5: секретна нит


6:ALUM скоба


7:aluminum панел


Wood grain Aluminum ceiling panel-2.jpg


虎门国际购物中心 (17).jpg  虎门国际购物中心 (18).jpg
15联系方式2.jpg


Запитване