Модел печат алуминиев панел

Модел печат алуминиев панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 2.5-6.0 mm

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, PVDF покритие, термотрансферен печат, мраморен ефект лечение

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Модел печатни алуминиев панел е друг продукт, изкуство след кухи out алуминиев панел, нетипични алуминий облицовката излезе, той главно въплъщават на повърхността на декоративни, появата е изискан, модели е богат и цвят текстура е реалистично and ясно, които отговарят на изискванията на различните художествено изразяване на архитектурна украса. През стената дизайн модели за сегментиране обработка и заплитания инсталация то постигане на голяма площ модел ефект.

Модел печат алуминиев панел на ламарина е същото като другите видове алуминиев панел, огъване на метал могат да бъдат преработени в различни сложни фигури.

На Bahe в Международния Разширено обработка на оборудване, материали и зряла технология, да отговарят на различни строителни проекти на алуминиев панел изисква артистичните елементи печат, в същото време, мотив за повърхност е по-подробна и траен ефект.

За повърхностна обработка на модела печат алуминиев панел първо ние ще спрей боя на основни за първия слой, а след това чрез термотрансферен технология палто желания модел върху алуминиев панел. Тя може да бъде дизайн модела свободно, той се използва широко в модерна декорация поради това гъвкава и уникална функция.


1:Keel underbedPattern Printing Aluminum Panel-1.jpg


2:ALUM скоба


3:Self, сондажни винтове


4: секретна нит


5:2. 0 мм алуминиев панел


13 我们的工厂3.jpg


15联系方式2.jpg


Запитване