Кука на алуминиев панел

Кука на алуминиев панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 1.5-3.0 mm

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, PVDF покритие, термотрансферен печат, мраморен ефект лечение

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Кука на алуминиев панел на повърхността е плосък, с еднопосочно по паралелния Кил кука структура. На панели съвместни системното чрез кила, вид на вътрешен алуминиеви тавана панел. Тя е с гладка повърхност, еднопосочен паралел крив структурата кила и уникален дизайн, тя може и контрол на дейността на между плочи и осигуряване на пропастта между плочи тясно е равна и гладка. Всеки парче панел билото е ясно, различни ширина може да се постигне най-различни комбинации.

Кука на алуминиев панел продукт система е структурирана, щедър и с компактен договореност, тя може да се увеличи гледане пространство, се чувства силна съвременния смисъл. Тя е с характеристика на пламък, антикорозионни, непромокаеми предимства and лесен монтаж и демонтаж, лесно строителство и поддръжка.

Цветът може да се персонализират, и перфорирана куката за закрит алуминий облицовката е широко използван в висока офис пространство, болници, летища, клубове, банки, търговски центрове, конферентни зали, експериментални стаи, изложбени зали и други места.


1、8mm висящи полюсHook On Aluminum Panel-1.jpg


2、Hanging части от 50 основни кила


3、Hanging части на куката на Кил


4、50 основни кила


5、Z-форма кила


6、Hook върху алуминиев панел таван

Hook On Aluminum Panel-2.jpg


IMG_6033.jpg  IMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg  深圳滨海医院 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Запитване