Панел от алуминиева мрежа

Панел от алуминиева мрежа

Спецификация: персонализирани

Дебелина: персонализирана

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, PVDF покритие,

Суровина: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Гуандун Китай

Информация за продукта

Панелът от алуминиева мрежа е използването на алуминиева плоча чрез пробиване, простиращо се от диамантено оформения отвор с плоскообразната мрежа. Панелът от алуминиева мрежа има висока пропускателна способност на светлината, не само може да играе много добра роля в декорацията на щита, но и показва оригиналната архитектурна красота.

Изгледът на алуминиевия мрежест панел е щедър, давайки силно визуално въздействие, структурата е издръжлива; в същото време осигурява различни оптични и акустични ефекти, благоприятства за запалване на дизайнерското вдъхновение. Размерът на мрежата от алуминиева мрежа и плътността на окото могат да бъдат персонализирани. Алуминиевият панел за обработка, съчетан с необходимата алуминиева рамка, може да гарантира, че твърдостта на цялата плоскост може да постигне добър плосък ефект.

Алуминиевите мрежови панели се оформят в ромбовия отвор, като се пробиват и се опъват с алуминиева сплав. Той е плосък и прав в зрение, добро представяне в топлоизолация, огнеупорни и quakeproof. Също така, алуминиевите мрежови панели имат отлична осветеност, за да покажат красотата на оригиналната сграда. И тя се използва в окачен таван, външна и вътрешна декорация и фитнес, и т.н.


1, стоманена скоба Алуминиева решетка-1.jpg


2, Разширяващ винт


3, Самонарезен винт


4, ангелска стомана


5, конусен плет


6, Алуминиева скоба


7, Алуминиев панел

Алуминиева решетка-2.jpg


1.jpg3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpgIMG_6047.jpg深圳书城 (20).JPG
15 联系 方式 2.jpg


Запитване