Колона от алуминиев панел с медена пита

Колона от алуминиев панел с медена пита

Спецификация: персонализирани

Дебелина: персонализирана

Повърхностна обработка: PVDF покритие, полиестерно прахово покритие, хермел трансферен печат, третиране с мраморен ефект

Суровина: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Гуандун Китай

Информация за продукта

Колона Алуминиеви панели за медена пита е един от представителните материали за декорация на интериорни и екстериорни стълбове. Състав на продукта:

1. Алуминиевият преден панел използва висококачествена плоча от алуминиева сплав за основата, дебелината е 0.7 ~ 1.2 мм.

2. Алуминиеви долни панели използват висококачествена алуминиева сплав за подложката, дебелината е 0.5 ~ 1.0 мм.

3. Алуминиева сърцевина с ядро ​​от пчелна пита използва шестоъгълна алуминиева пчелна сърцевина, дебелината на алуминиевото фолио е 0.04 ~ 0.07, дължината на страната е 5-6mm.

4. Лепило е двукомпонентен полимерен епоксиден филм и епоксидна смола.

Колоната от алуминиеви панели от пчелна пита има предимства като висока якост, леко тегло, добра плоскост, огнеустойчивост, шумоизолация, топлоизолация, отлична устойчивост на атмосферни влияния, добра грапавост на повърхността и лесно почистване. Алуминиеви панели за облицовки от пчелна пита с различни спецификации и размери имат изключително голяма правилност и имат предимство, че не са лесни за изкривяване, и могат да достигнат максимална интензивност и огъване с най-леко тегло, което е несравнимо с другите материали, понастоящем предпочитан материал с лека тежест в строителната индустрия. Колона Алуминиеви панели за медена пита е широко използвана при декорация на стълб на открито и закрито помещение.


Колона Алуминиева кутия с пчелна пита-1.jpg

Колона Алуминиева кутия с пчелна пита 2.jpg


5.jpg6.jpg

IMG_2223.JPGIMG_3444.JPG深圳机场 (50).jpg11 我们 的 工厂 标题Запитване