Бамбук алуминиев шестоъгълни клетки панел

Бамбук алуминиев шестоъгълни клетки панел

Спецификация: потребителски

Дебелина: потребителски

Повърхностна обработка: Бамбук комплекс

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

3 产品特征标题.png

Бамбук алуминиеви Honeycomb панел е нов тип на зелени декоративни материали. Алуминиев панел и бамбук материал са перфектно комбинирани чрез немски съвременни композитни технологии и високоякостни термопластични лепило система съединение, структурата на продукта е твърдо и не е лесно да оставите.

По отношение на характера, опазването на околната среда, застъпва зелена украса и набляга на устойчивото развитие на днес, бамбук алуминиеви медена пита панели с уникални характеристики, отлично качество на вътрешния и приятни природни текстура, стават основните продукти на съвременни декоративни материали.

Бамбук алуминиев Honeycomb панел зелено, завръщане към естествените декоративен ефект, е бил предпочитан от местни и чуждестранни строителство, широко използван в архитектурната декорация. Bahe компания предоставят различни бамбук ивица алуминиеви шестоъгълни борда, дебелина спецификации и бамбук кожа стил избор, според изискването на панел с дебелина, медена пита ядро дебелина и така нататък, направи персонализирани бамбук алуминий медената пита панели. Това е основен декоративен продукт в днешно време с природата и безвреден функция. С отлично представяне в звукоизолация, топлоизолация, пожароустойчивост и висока устойчивост на вятър, алуминиеви композитни honeycomb панел са били широко приложени за декорация на интериора и екстериора.


5 节点图标题.png

1、M8 висящ полюсBamboo Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg


2、Rivet


3、aluminum медена пита панели


4、Joint


5、Special алуминий ленти


Bamboo Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg  虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg  深圳华润1234  (18).jpg  竹铝蜂窝板.png11 我们的工厂标题.jpgЗапитване