Положена метална фалшива тавана

Положена метална фалшива тавана

Спецификация: 300 * 300 600 * 600 600 * 1200 300 * 1200 мм или по поръчка

Дебелина: обикновено 0.5-1.2мм

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие

Суровина: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Гуандун Китай

Информация за продукта

3 产品 特征 标题 .png

Металният фалшив таван е изработен от висококачествена алуминиева сплав, използването на усъвършенствани материали за изравняване и процес на формоване чрез компресия, за да се гарантира, че завършената форма на алуминиевия панел е стабилна, плоска и точна.

Панелните спецификации могат да бъдат персонализирани и еднакви с дебелината и цвета на панела. Алуминиевият таван, поставен в помещението, има лесни инсталационни системи, които осигуряват на клиентите си чист външен вид, прост и пълен с промяна таван ефект.

Тъй като индустрията за декорация на строителството се развива бързо, вграденият метален фалшив таван се използва широко в болничните, офисните, тоалетните, лабораторните, лобийните и развлекателните центрове и т.н. В сравнение с традиционния метален таван, той е по-плосък и стабилен , Съществуват някои стриктни изисквания, които трябва да съответстват на светлинното устройство и противопожарното оборудване, за да се осигури ефектът от висок стандарт.

Компанията Bahe има напълно решение за наградения офис офис. Не само да се помисли за монтаж на метални вградени таван таван, но и съвпадат перфектно с устройството на климатик, лампа, вентилация, електрически проводници и противопожарно оборудване.

Дружеството Bahe е специализирано в производството на алуминиеви квадратни тавани. Има няколко решения за предлагане на професионални услуги и технологии.


5 下点 图 标题 .png

вграден метален фалшив таван.jpg


1,8 мм висящ стълб


2, висящи части от 50 основни келла


3,50 основен кил


4, висящи части от триъгълен кил


5, триъгълен кийл


6, алуминиева обшивкавграден метален таван-2.jpg


7 相关案例标题.png

IMG_8456.JPG

IMG_1792_副本.jpg

IMG_3677_ 副本 .jpg


9 合作 伙伴 标题 .jpg

10 合作 伙伴 2.jpg14 Свържете се с информационния бюлетин .jpg


Запитване