Дърво зърно алуминий таван

Дърво зърно алуминий таван

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 0.5-1.2 мм

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, термотрансферен печат

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Дърво зърно алуминиеви таван е един вид модерен таван. Той замества дървена дъска и става еко приятелски таван. Сравни с дървена дъска, дърво зърно алуминий таван има предимството на ниско тегло, влага доказателство, топлинна изолация и устойчивост на корозия. Дърво зърно алуминиеви таван е широко използван в хотел и мол, защото тя е привлекателна и естествено.

Дърво зърно алуминиеви таван е популярен тези години заради права линия тип, отворена рамка, различни цветове и гъвкав дизайн. Дърво зърно алуминий таван има стройна линия и ясни слой да покаже кратко и модерен стил. Освен това този вид на тавана е много лесен за инсталиране и демонтиране.

Дърво зърно алуминий таван може да се персонализира с дължина до 6 метра. Дебелината на разположение е от 0,5 мм до 1,2 мм. Повърхността завърши дърво зърно има предимство на ясни и ярки зърно, отлично време съпротива, огнеустойчив и екологичен.

Bahe компания направи табела на точност и съвършенство на повърхността като инспекция стандарт, да произвежда добро качество на дърво зърно алуминий таван за клиент. Bahe въвеждат в технологията на Италия прехвърляне дърво зърно за гарантиране таван красота, отлични метеорологични устойчивост, устойчивост на корозия и дълготрайност.


1、8mm висящи полюсwood grain aluminum ceiling-1.jpg


2、The кила на U-образна форма алуминиева преграда


3、U-форма алуминиева преграда cellingwood grain aluminum ceiling-2.jpg


虎门国际购物中心 (10).jpg  虎门国际购物中心 (25).jpg

惠州华贸中心 (36).JPG 惠州华贸中心 (54).JPG 惠州华贸中心.JPG

Запитване