Извита преграда алуминий таван

Извита преграда алуминий таван

Спецификация: потребителски

Дебелина: обикновено 2.0-3.0 mm

Повърхностна обработка: полиестерно прахово покритие, термотрансферен печат

Материал: алуминиева сплав 1100, 3003, 5257, 6061 серия

Страна на произход: Китай Гуангдонг

Информация за продукта

Извита преграда алуминий таван има красив външен вид. Тя може да се комбинира с различни декоративни стилове, създаване на различни визуален ефект. Този таван е подходящ за таван и стенни декорации. Това е лесен за инсталиране и съвместими с други материали. Метална преграда таван е издаден на нейните специални извита форма, която може да се персонализира да някакви извити ефект, който искате. Може да получите художествен ефект и направи сградата по-прекрасна.

Извита преграда алуминиеви таван е широко използван в тавана и фон стена декорация. Уникален ефект е подходящ за търговски център и изложбена зала и др.

В сравнение с плоски нетипични алуминий облицовката, извити преграда алуминий таван показва художествен ефект според различни спецификация и дължина, което прави пространство повече простор.

Извита преграда алуминий таван може да се състои от различен стил на базата на различни избор на цвят. Невероятен визуален ефект отговаря специална концепция на дизайнера. Таванът е популярна за неговата характеристика огнеустойчив, добра вентилация и трайност.

Извита преграда алуминиеви таван се препоръчва от дизайнери и се появяват в най-грандиозни строежи.


1、8mm висящи полюсcurved baffle aluminum ceiling-1.jpg


2、The кила на U-образна форма алуминиева преграда


3、U-форма алуминиева преграда celling
curved baffle aluminum ceiling-2.jpg


4.jpg  广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg 广州太阳新天地3.jpg 广州太阳新天地4.jpg


Запитване